Orchestra lautari Bucuresti

DJ sau Formatie la nunta?
9 ianuarie 2018

Orchestra lautari Bucuresti

Orchestra lautari Bucuresti 2018-2019. Oferte pentru toate bugetele!

O orchestra de lautari prezenta la nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra va aduce un plus de valoare, distractie si buna voie. Folclorul romanesc si muzica lautareasca sunt unice in lume,  nemaiasemanandu-se cu nimic, de aceea orchestra de lautari pune accent pe acest stil, pentru ca toti invitatii sa se bucure dupa pofta inimii si sa danseze toata seara.

In functie de fiecare formatie, orchestra poate fi diferita si poate contine de la clasicul acordeon si vioara, pana la violoncel, trompete, chitara, orga sau sintetizator, care, manuite cu tandrete de lautari, vor reprezenta elementul ce va completa puzzle-ul pentru ca petrecerea dumneavoastra sa fie una de vis.

Orchestra lautari Bucuresti Taraf Nunta Formatia Nicu Manciu & Simona Tone

Orchestra de lautari este alegerea ideala pentru reusita petrecerii dumneavoastra pe tot parcursul acesteia. In timpul pauzei orchestrei, atmosfera va fi in continuare sustinuta de un DJ cu experienta, capabil sa manuiasca diferite stiluri muzicale, pentru a multumi gusturile tuturor invitatilor.

Muzica de petrecere, acompaniata si adusa la viata de orchestra, este cea care marcheaza momentele cele mai importante ale unui eveniment,iar lautarii incanta si emotioneaza invitatii in egala masura.