Oferte formatii nunta Bucuresti

Muzica populara pentru nunta ta!
21 noiembrie 2017
Formatie la nunta Nicu Manciu & Simona Tone
4 ianuarie 2018

Oferte formatii nunta Bucuresti

Impreuna cu Formatia Nicu Manciu & Simona Tone, gasesti toate genurile muzicale favorite pentru nunta ta. Formatia noastra se adapteaza cerintelor dumneaovastra pe tot parcursul evenimentului.

Oferte formatii nunta Bucuresti 2018-2019

Motiv pentru care suntem bucurosi sa venim in intampinarea voastra si sa va oferim o atmosfera de voie buna, potrivita oricarui eveniment fericit, fie el nunta, botez, onomastica sau orice ocazie de-a sarbatorii cu cei dragi. Ofertele noastre pentru formatie la nunta se adreseaza tuturor persoanelor, cu preturi accesibile si variante complete de repertoriu.

Va puteti personaliza singuri formatia in functie de buget. Garantam reusita fiecarui eveniment. Nimic nu se compara cu o voce frumoasa acompaniata de instrumentele care asigura o atmosfera de petrecere, precum acordeon, vioara, clarinet, tambal, orga.

Formatia de nunta Nicu Manciu reprezinta o alegere completa din acest punct de vedere, tocmai prin prisma secventelor artistice in care este divizat programul muzical. Oferte formatii nunta Bucuresti si in restul tarii pentru sezonul 2018-2019 cu discounturi pentru Duminici si luna Mai.

Formatie la nunta ta!

Pe toata durata nuntii aveti asigurat DJ ambiental, solista muzica populara, muzica lautareasca, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala. Taraful Nicu Manciu & Simona Tone este gata sa va incante cu ritmuri traditionale si slagare internationale.

Muzica de petrecere este cea care puncteaza momentele cele mai importante ale unui eveniment, iar formatia noastra de nunta incearca sa vina in intampinarea celor mai exigente cerinte, incluzand si cafe concert pentru cei care iti doresc si genul acesta.

Discount pentru Duminici si Luna Mai – Sezonul 2018-2019. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si va vom indruma catre varianta optima pentru nunta dumneavoastra.