Muzica Usoara de Nunta

Muzica Populara Nunta
21 noiembrie 2017
Band nunta – Trupa nunta Bucuresti
21 noiembrie 2017

Muzica Usoara de Nunta

MUZICA USOARA PENTRU UN SPECTACOL COMPLET

Formatia de nunta Simona Tone cunoaste o experienta vasta in acest domeniu de activitate, evolutia si progresul fiind de fiecare data punctele de greutate care ne ghideaza activitatea muzicala. In societatea actuala preferintele mirilor cunosc cu totul alte valente, mai ales daca le comparam gentil cu modul in care obisnuiau parintii si bunicii nostri sa isi organizeze si celebreze un astfel de eveniment.

Asadar, cuplurile care doresc sa contureze un moment memorabil atat pentru invitati, cat si pentru prima lor experienta de familie sunt invitate sa apeleze la formatul de muzica usoara nunta, solistii specializati in aceasta arie dispunand de numeroase atributii vocale care ii recomanda pentru orice tip de repertoriu international. Repertoriul propus de fiecare solist de muzica usoara nunta se imparte in cateva segmente antagonice, dintre care amintim preludiul, sau muzica ambientala, urmat de suavele piese romantice destinate dansului mirilor, totul cumuland cu piesele clasice menite sa ridice la dans si cel mai pretentios invitat.

MUZICA AMBIENTALA SAU RITMATA

Daca esti hotarat sa apelezi la un interpret profesionist de muzica usoara nunta cel mai probabil ar trebui sa te indrepti catre formatia de nunta Simona Tone, in ansamblul acesteia regasindu-se profesionisti vocali care pot impartasi cu dumneavoastra repertoriul lor bogat in acorduri ambientale spectaculoase, care vor emotiona si dinamiza atmosfera acestui eveniment definitoriu. Cu siguranta va doriti ca nunta dumnevoastra sa ramana intiparita in mintea invitatilor drept un eveniment unic si original, iar cea mai la indemana maniera prin care va puteti asigura de acest rezultat este sa alegeti un program artistic aparte, adaptat publicului prezent.

In mediul contemporan preferintele se indreapta tot mai adesea spre piesele consacrate din repertoriul international, solistii de muzica usoara nunta alegand astfel sa isi individualizeze programul vocal prin intermediul accentelor de jazz sau blues, cel putin pentru prima parte a evenimentului. La un moment dat, fiecare invitat va aluneca treptat in mrejele ritmurilor energice, piesele interpretate cu voiosie si energie ridicandu-va pur si simplu de la masa. Chiar daca ale voastre corzi sensibile nu sunt asa de usor de atins, experienta unui astfel de solist si orchestra adiacenta vor reusi, fara doar si poate, sa va impresioneze cu adevarat.

PROFESIONALISM SI COOPERARE

Reperele care conteaza intr-o maniera decisiva pentru mirii ce se gasesc in cautarea formatiei potrivite de muzica usoara nunta sunt usor de identificat, acestia dorind sa se bucure deopotriva de o versatilitate vocala originala, de un solist cu un spirit optimist, dar si de o echipa care isi orienteaza toate resursele spre idenficarea unui concept personalizat care sa puna in valoare evenimentul respectiv. Bineinteles, exista si cupluri care si-au configurat in linii mari repertoriul de muzica usoara nunta pe care doresc sa il propuna invitatilor, iar din aceasta perspectiva band-ul Simona Tone este gata sa vina in ajutorul dumneavoastra cu sugestii care va pot imbunanati lista prestabilita, aducandu-i putina culoare si prospetime.

De-a lungul timpului, am reusit sa raspundem afirmativ cererilor provenite din partea cuplurilor de indragostiti, propunandu-le deopotriva un timbru apt sa capteze cele mai inalte note, un ton grav potivit pentru stilurile muzicale ambientale, dar si o voce suava pentru piesele romanticilor incurabili. Inceputul fiecarei petreceri trebuie sa fie unul suav – un decor sonor ambiental care sa le permita nuntasilor sa se familiarizeze cu incinta sacra in care tocmai ce au patruns, aceste acorduri line reusind sa estompeze treptat timiditatea si sa ii pregateasca pentru ritmurile mult mai alerte pe care le expune muzica usoara nunta.

Muzica usoara reprezinta o alta maniera prin care puteti aduce un plus de varietate programului artistic, mai ales ca in ultimul timp preferintele tinerilor se indreapta spre acele piese cunoscute din repertoriul international. Asadar, o piesa romantica va reusi sa va ofere fundalul muzical ideal pentru dansul mirilor, in timp ce ritmurile dance vor reusi sa aduca pe ringul de dans toti invitatii, indiferent de categoria de varsta. Aspectul care garanteaza succesul unui eveniment festiv este reprezentat de atmosfera vibranta si buna dispozitie pe care o emana invitatii, iar dumneavoastra aveti acum ocazia de a alege o trupa de nunta Bucuresti care stie cum sa se plieze pe preferintele eterogene ale cuplurilor moderne.

DIVERSITATE MUZICALA

Formatul trupei noastre infatiseaza si optiunea de a bifa cel putin un solist de muzica usoara nunta pe lista membrilor, acea persoana infatisand experienta necesara pentru a va asigura un spectacol complet, magic si personalizat. O voce delicata si calda, alaturi de o prezenta de impact ilustreaza cele doua trasaturi de baza pe care trebuie sa le infatiseze un solist experimentat, iar pentru ca arsenalul sa fie complet acesta trebuie sa fie receptiv la cerintele mirilor si sa isi adapteze programul muzical in functie de preferintele acestora si de evolutia atmosferei de petrecere.

Selectiile de piese care se adreseaza preponderent inceputului serii sunt ceva mai linistite, cuprinzand mini – concerte de jazz, blues sau linii melodice inspirate din muzica usoara nunta a anilor 80′ – 90′, apreciate deopotriva de publicul tanar si cel matur. Pe parcursul evenimentului se vor infatisa diverse ipostaze traditionale sau simbolice a caror semnificatie va fi marcata intr-o maniera originala printr-un cantec special pentru cei doi miri, urmand ca restul serii sa fie antrenat de un repertoriu volatil de muzica usoara nunta.