Muzica populara pentru nunta ta!

Despre taraful nostru de nunta
21 noiembrie 2017
Oferte formatii nunta Bucuresti
4 ianuarie 2018

Muzica populara pentru nunta ta!

Muzica populara pentru nunta ta! Formatie la nunta muzica populara si de petrecere 2019. Muzica populara pentru nunta ta!

Dupa o perioada in care parea ca folclorul incepe sa se piarda, se pare ca acum incet-incet isi recapata popularitatea bine meritata. In acest sens, formatia de nunta Simona Tone si Nicu Manciu este mandra sa-si aduca contributia cu ajutorul unui repertoriu vast, ales si cules din dragoste pentru ceea ce este traditional romanesc.

Nu e nici un secret ca melodiile populare romanesti sunt cele care atrag cei mai multi invitati la dans, sunt cele care aduc voie buna si veselie si pofta de viata la orice petrecere. De aceea este important sa alegeti o formatie de nunta care sa stie cum sa imbine acordurile instrumentelor traditionale cu momentele deosebite ale evenimentului.

Cu o reputatie la care s-a muncit enorm, formatia Simona Tone si-a propus sa cuprinda in repertoriu piese emblematice si creatii care au trecut proba timpului, care au ramas la fel de iubite precum in trecut si care vor ramane apreciate si pe viitor datorita stradaniilor constante de a le pune in valoare si de a le aduce mai aproape de oamenii care le primesc cu drag.

Muzica populara si traditiile fac parte din identitatea noastra nationala, si fiecare din noi rezoneaza la un nivel sau altul cu ceea ce inseamna folclor si datini autohtone. Evidentierea comorilor acestea sufletesti reprezinta motorul formatiei Simona Tone si motivul pentru care se incearca o perfectionare constanta, o imbogatire continua si o pastrare cu sfintenie a zestrei muzicale culturale.

Simona Tone si formatia abordeaza cu placere diverse genuri care sigur va vor incanta, de la hore pana la sarbe si de la batute pana la cantece de dragoste, si isi propune sa va conduca intr-o calatorie a muzicii populare romanesti care sigur va trezi emotii puternice in fiecare invitat. Talentul si experienta, impreuna cu atentia la detalii si eforturile sustinute de a pretui si conserva folclorul sigur va vor convinge ca ati facut alegerea corecta.