DJ sau Formatie la nunta?

Ce formatie de nunta imi recomandati?
4 ianuarie 2018
Orchestra lautari Bucuresti
9 ianuarie 2018

DJ sau Formatie la nunta?

Timpul pentru evenimentul mult asteptat de dumneavoastra a sosit! Totul este pus la punct, organizarea este impecabila, locatia, meniul, chiar si invitatii. Nunta este un eveniment unic si sacru si totul trebuie sa iasa perfect.

Numai ca, mai exista un detaliu foarte important de care trebuie sa tineti cont cu atentie: DJ sau Formatie?

DJ sau Formatie la nunta?

Dj-ul este mai ieftin decat o formatie, are avantajul trecerii de la un stil muzical la altul doar dintr-un buton.Aveti posibilitatea sa primiti in cadrul contractului semnat sesiuni foto, video sau reduceri la decoratiuni.In afara de aceste lucruri,exista posibilitatea lipsei de experienta a DJ-ului, ceea ce va aduce un mare minus petrecerii dvs.

O formatie la nunta va ofera experienta unica, muzica live fiind incomparabila cu orice altceva. Muzica live intodeauna va aduce un plus imens de dinamism petrecerii, mentinand  permanent publicul in picioare.

De asemenea, lipsa unei formatii din cadrul unei nunti poate lasa impresia invitatului ca evenimentul este unul artificial, nelalocul lui, acest lucru afectandu-l pe parcursul desfasurarii evenimentului.

Alege formatia la nunta!

*Cea mai buna metoda de a va asigura ca alegeti formatia ideala este sa mergeti la un eveniment unde sunt invitati si sa ii ascultati live. Veti observa cum se desfasoara  evenimentul, daca formatia reuseste sa tina toti invitatii o perioada indelungata la dans, atmosfera.

*Daca trupa beneficiaza si de echipamentul necesar unei petreceri de succes, adica echipament de amplificare de calitate superioara, schele de lumini sau microfoane bune,  nunta dumneavoastra va fi un real succes.

*Este de preferat ca mirii sa se intereseze de ce fel de genuri muzicale abordeaza formatia de lautari, pentru a acoperi o gama cat mai variata de gusturi.

Desi o formatie necesita un cost mai mare decat un dj, o formatie va poate duce nunta pe culmi inalte. Muzica live, interactiunea interpretilor cu publicul, instrumente  ce suna sublim, voia buna si aparitia bunei dispozitii vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul de vis, de invidiat.

Formatia la nunta Nicu Manciu & Simona Tone + Dj ambiental in oferta noastra 2018-2019! 

Contacteaza-ne acum si vei primi o oferta completa pentru nunta ta la cele mai bune preturi.