Despre taraful nostru de nunta

De ce sa alegi o formatie de nunta?
21 noiembrie 2017
Muzica populara pentru nunta ta!
21 noiembrie 2017

Despre taraful nostru de nunta

Taraf de nunta Bucuresti pentru nunta ta!. Taraf nunta Bucuresti, orchestra completa.

Desi lautarii nu mai sunt la fel de pretuiti si cautati ca odinioara, este totusi imbucurator faptul ca inca isi gasesc locul in sufletul unor iubitori de traditii si in mijlocul petrecerilor, si ca inca mai sunt apreciati. Formatia de nunta ”Simona Tone si Nicu Manciu” este mandra sa reinvie si sa aduca in inimile oaspetilor genuri de muzica ce ne reprezinta, ne incanta si ne emotioneaza in egala masura.

Muzica de petrecere este cea care puncteaza momentele cele mai importante ale unui eveniment, iar taraful nostru de nunta incearca sa vina in intampinarea celor mai exigente cerinte, incluzand si cafe concert pentru cei care iti doresc si genul acesta.

Sefa formatiei de solisti este Simona Tone, o artista cu o voce exceptionala, care pune suflet in ceea ce face si isi doreste sa pastreze aprinsa flacara traditiilor muzicale romanesti de nunta. Alaturi de ea sunt si Mihai, solist muzica petrecere si Raphael si Sasha, solisti muzica usoara.

Taraful este condus de Nicu Manciu, solist acordeon, care impreuna cu Laurentiu la tambal, Adrian, la saxofon/clarinet, Ionel Turcitu la vioara si Antonio la orga, dau viata instrumentelor si intregesc atmosfera de petrecere.

Formatia de nunta ”Simona Tone si Nicu Manciu”, cu muzica lautareasca si de petrecere, da culoare si viata dansurilor, se dedica muzicii intregind atmosfera magica de nunta si aduce aminte de vremuri frumoase in care muzicantii erau sufletul petrecerii si ofereau cu altruism acorduri minunate, voci de neuitat si momente incantatoare.