Simona Tone

Momentele speciale din viata unui cuplu contemporan sunt multiple, insa nunta intruchipeaza de departe evenimentul definitoriu care ofera startul unei noi etape in viata celor doi indragostiti. Ambientul festiv este organizat dupa bunul plac, ornamentele selectionate ilustreaza in cele mai mici detalii preferintele dumneavoastra decorative, iar meniul imbelsugat este compus exclusiv din deliciile culinare pe care le-ati considerat cele mai potrivite pentru gusturile nuntasilor prezenti la aceasta sarbatoare. Intr-un decor dominat de veselie, energie, dinamism si voie buna, singurul artificiu care lipseste este reprezentat de o formatie nunta compusa din profesionisti, care sa reuseasca in orice moment sa isi faca publicul sa vibreze prin intermediul unui repertoriu complet de muzica nunta.

In spatele repertoriului diversificat si al programului artistic potentat de momente spectaculoase si de clipe unice de improvizatie se infatiseaza un efort enorm pe care il depun instrumenstistii si solistii unui astfel de ansamblu de muzica nunta. Talentul, dorinta si pasiunea pentru muzica nunta intruchipeaza cele trei trei concepte care guverneaza munca intreprinsa de o formatie nunta care isi doreste sa aduca primele momente de fericire si implinire din viata unui cuplu nou format. Indiferent de modul in care se contureaza preferintele dumneavoastra tematice asupra nuntii trebuie sa fiti constienti de faptul ca o formatie nunta care se respecta si isi respecta portofoliul de clienti va fi intotdeauna dispusa sa va ofere programul artistic personalizat la care visati de foarte mult timp.

Exista posibilitatea ca dumneavoastra sa ilustrati una dintre acele personalitati care si-au dorit dintotdeauna sa conserve in cadrul acestui eveniment muzica de nunta care obisnuia sa insoteasca ceremoniile traditionale de care se bucurau in trecut stramosii nostri sau din contra, va doriti o nunta moderna in totalitate. O formatie nunta va fi intotdeauna capabila sa va genereze acel repertoriu bogat caruia deja i-ati trasat conturul imaginar in mintea dumneavoastra, care poate fi compus din piese autohtone autentice, traditionaliste, care sa promoveze la cel mai inalt rang graiul dulce al plaiurilor mioritice sau din slagare contemporane, adorate de publicul tanar si nonconformist. Indiferent de modul in care va raportati la conceptul de „formatie nunta” intotdeauna va exista un tipar care sa vi se potriveasca in totalitate, ramanand la alegerea dumneavoastra daca doriti sa fiti insotiti in cadrul acestui eveniment de o formatie nunta compusa din solisti cu experienta in muzica nunta populara, autohtona, sau daca alegeti repertoriul international.

Taraf -formatie nunta

Venim in intampinarea dumneavoastra cu muzica nunta diversificata

Fara doar si poate, suntem o formatie nunta care de-a lungul timpului a invatat care sunt preferintele uniforme ale publicului general, motiv pentru care stim cum sa ne raportam la fiecare eveniment in parte. Daca tematica sub care v-ati imaginat acest moment este una presarata cu traditii autohtone si obiceiuri specific romanesti, cel mai probabil veti dori sa mizati pe acel repertoriu de muzica nunta care este compus preponderent din piese longevive pe plaiurile mioritice, acestea incantand de-a lungul timpului auzul fin al cunoscatorilor, dar si pe cel al nuntasilor, intotdeauna dornici de distractie si de dans.

Cand ne raportam la conceptul „muzica nunta” avem in gand bogatia tezaurului romantesc, autentic in totalitate. Graiul dulce muntenesc, cel sprinten moldovenesc sau cel bogat ardelenesc intruchipeaza ritmuri melodice pe care o formatie nunta le abordeaza in egala masura in cadrul unei nunti, in functie de originile si preferintele nuntasilor. Asadar, aveti oportunitatea unica de
contracta o echipa de artisti profesionisti care isi doresc constant sa evolueze, fiind deschisi noilor sugestii si propuneri. Fara indoiala, talentul inglobeaza cel mai de pret bun pe care un solist vi-l poate oferi in stare bruta, insa munca si efortul de a configura un repertoriu de muzica nunta si un program artistic intocmai dupa preferintele dumneavoastra implica un efort enorm, dar si o armonie de basm intre solisti si instrumentisti.

Intreaga formatie nunta vibreaza sub aceeasi mantie in timpul spectacolului, chiar daca unii interpreti aleg sa isi exprime bucuria si daruirea prin intermediul acordurilor fine ale instrumentelor sau prin intermediul glasului duios. Piesele pe care vi le propunem sunt culese grijuliu si omogen din toate regiunile tarii noastre, cumulul lor fiind un tezaur original,  natural, amplificat de magia si unicitatea fiecarei regiuni nationale in parte. Incercam pe cat posibil sa fim o formatie nunta completa, moderna, insa ne dorim sa conservam pe mai departe traditiile autohtone pentru ca altfel ele se vor pierde in neantul uitarii, lucru inimaginabil vand in vedere frumusetea si gingasia glasului si acordurilor pur romanesti.

Voie buna
Echipa

COMPOMEMTA FORMATIEI ``NICU MANCIU SI SIMONA TONE``

Nicu Manciu

Solist Acordeon

Nicu Manciu

Solist Acordeon

Solist Acordeon

Simona Tone

Solist Vocal

Simona Tone

Solist Vocal

Solista muzica populara de petrecere si lautareasca

Mihai

Solist vocal

Mihai

Solist vocal

Solist muzica de petrecere

Raphael

Solist vocal

Raphael

Solist vocal

Solist muzica usoara

Sasha

Solist vocal

Sasha

Solist vocal

Solista muzica usoara

Adrian

Saxofon/Clarinet

Adrian

Saxofon/Clarinet

Saxofon/Clarinet

Ionel Turcitu

Vioara

Vioara

Antonio

Orga

Antonio

Orga

Orga

Laurentiu

Tambal

Laurentiu

Tambal

Tambal